Vinkkejä solmion ja rusetin käyttöön

Transparent-Pinterest-Logo-Icon-660x660.png

 

Kravattikaulaan.fi Pinterest -leikekirja vie sinut inspiraation lähteille. >>Tutustu

 

 

Rusetteja ja kravatteja voidaan käyttää monipuolisesti niin arjessa kuin juhlissa. Tässä joitakin ideoita:

 

Tyylikkäästi yhdessä

Jos olet lähdössä yhdessä puolisosi kanssa edustamaan ja haluatte näyttää yhdessä tyylikkäältä, valitse pukuusi asusteet jotka sointuvat yhteen puolisosi puvun kanssa.

Ylpeä isä Ristiäisissä

Rippijuhlassa ja muissa lastesi juhlassa voit juhlistaa tilaisuutta isänä valitsemalla solmion lapsesi lempivärin mukaan – tai perinteisesti pinkki tytön isälle ja vaaleansininen pojan isälle.

Firman mies

Jos työsi vuoksi edustat ja tapaat paljon asiakkaita, voit näyttää sitoutumista yritykseen valitsemalla solmion yrityksen värien mukaan. Yrityksen logosta tai graafisista ohjeista löydät vinkkejä, miten voit omalta osaltasi vahvistaa yrityskuvaa.

SmallLogoBW.png
Sesongin mukaan

Vaikka muotivärit vaihtelevat vuosittain ja kausittain, voit luottaa aina tiettyihin vakiintuneisiin kausiväreihin: keväällä vaaleanvihreää ja keltaista, syksyllä ruskan ja maan värejä, joulun aikaan punaista jne.

Isänmaan asialla

Suomessa siniset sävyt ovat aina onnistuneita. Ne sopivat lähes kaikkiin tilaisuuksiin ja sopivat useimmille suomalaisille miehille. Jos tilaisuus on isänmaallinen, tai juhlan sankari on isänmaallinen, varma värivalinta on sininen (maustettuna kenties valkoisella).

Teemasolmio

Vuosittain on erilaisia juhlia kalenterin mukaan, ja kenties myös ystäväpiirissä perinteiden mukaan. Vappu, juhannus, rapujuhlat, pääsiäinen jne. Voit vahvistaa traditiota valitsemalla vuosittain saman, teemaan sopivan solmion. Vuosia käytetty sama vappusolmio saa takuuvarmasti vapun vauhtiin.

Vahva viesti

Jos haluat viestiä ympäristölle tunteista tai muista asioista vihjailevasti, valitse solmio ja asusteet sen mukaan. Erityisesti vahvat ja tunnistettavat kuviot huomataan, ja ne koetaan usein myös viestiksi. Kalvosinnapeissa ja solmioneuloissa voi olla tunnistettavia kuvioita, ja sen vuoksi ne toimivat erityisen hyvin myös viesteinä, eivät vain somisteina.

 

Powered by Powered by